Kunstgras Hoofddorp

Gras dat altijd groen is, waar vind je dat in Hoofddorp? Bij jou in de tuin, op het dakterras of op het balkon natuurlijk! We hebben het hier over een heel speciaal soort gras, namelijk kunstgras. Bij Kunstgras Maximaal vind je topkwaliteit kunstgras voor ieder budget. Je kunt het eenvoudig online bestellen en zelf leggen. Laat je de aanleg liever aan een expert over? Klanten in de regio bieden we onze professionele aanlegservice. Onze ervaren kunstgrasleggers komen dan naar Hoofddorp om het kunstgras strak en vakkundig te leggen. En een mooi voordeel van kunstgras is: wanneer het eenmaal ligt heb je er geen omkijken meer naar. Nooit meer grasmaaien, altijd groen gras. Bekijk ons assortiment online en bestel nu!

Zelf kunstgras aanleggen

Voor het onderhouden van kunstgras heb je echt geen groene vingers nodig. Kunstgras vraagt immers nauwelijks onderhoud, helemaal wanneer het topkwaliteit kunstgras van Kunstgras Maximaal is. Het aanleggen van kunstgras in Hoofddorp of elders vraagt ook geen groene vingers. Wel vraagt het een goede voorbereiding, de juiste accessoires en een stevige portie werklust. Het oude gazon of bestrating moet worden verwijderd, er moet zand worden ingereden, het zandbed moet worden aangetrild en uitgevlakt … de sportschool is er niks bij. Met dit stappenplan kunstgras aanleggen weet je precies wat je nodig hebt en welke stappen je wanneer moet volgen. Wordt het je toch te gortig? Geen zorgen, we komen graag naar Hoofddorp om je kunstgras aan te leggen.

Service voor Hoofddorpers: kunstgras laten aanleggen

Nu is het erg fijn dat je in Hoofddorp kunstgras wilt aanleggen, want voor klanten in de regio bieden wij een professionele aanlegservice. Hiervoor kun je kiezen uit drie opties. Hoe meer je zelf meehelpt, hoe voordeliger de prijs per vierkante meter wordt. Bij elk van de opties dien je in ieder geval voor een doorgang naar de tuin van 90 cm te zorgen. Brons: jij verzorgt de voorbereiding, namelijk het verwijderen van het oude gazon of bestrating en het aanbrengen van een zandbed van straatzand met een hoogte van 5 tot 10 centimeter. Wij zorgen voor de rest! Zilver: bovenstaande, maar wij zorgen voor het zandbed. Goud: wij leggen het kunstgras bij jou in Hoofddorp, inclusief alle voorbereidende stappen. Of je nu bij jou in Hoofddorp kunstgras laat aanleggen of het zelf doet, één ding heb je in ieder geval nodig en dat is: kunstgras! Pak je rolmaat erbij, meet het aantal vierkante meters dat je nodig hebt en duik in onze webshop.

Kunstgras in Hoofddorp laten bezorgen

In onze webshop kun je zowel kunstgras op maat als complete kunstgraspakketten bestellen. Welk kunstgras je in Hoofddorp wilt laten bezorgen, kun je af laten hangen van verschillende factoren. Denk hierbij aan de echtheidsfactor (van behoorlijk realistisch tot niet van echt te onderscheiden), de zachtheidsfactor (van stug en stevig tot zomerzacht) en het beoogde gebruik (bijvoorbeeld Allround, speciaal voor sportvelden of voor een tuin met zwembad). Met de duidelijke beschrijvingen en de levendige foto’s in onze webshop kom je er vast wel uit. Om je te helpen bij je keuze kun je tot maximaal 6 losse stalen bestellen, of kiezen voor een van de stalenpakketten. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Mits op voorraad verzenden we je bestelling binnen 1 - 2 werkdagen. Welk kunstgras mogen we bij jou in Hoofddorp laten bezorgen of aanleggen? We kijken uit naar je bericht, offerte-aanvraag of bestelling!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »