Accessoires

Als je graag kunstgras in je tuin wilt hebben, dan wil je natuurlijk zo lang mogelijk genieten van de mooie uitstraling. Om te zorgen voor het beste resultaat bij het leggen van kunstgras heb je een aantal kunstgras accessoires nodig. Daarbij kun je denken aan accessoires zoals een stabilisatiedoek, kunstgraspennen, een drukverdeeldoek en speciaal strooizand. Kijk in de webshop van Kunstgras Maximaal welke kunstgras accessoires nog meer benodigd zijn om je kunstgras zo mooi mogelijk te houden.

 

Welke kunstgras accessoires worden aangeraden?

Om ervoor te zorgen dat je kunstgras er zo goed mogelijk uit blijft zien, worden er een aantal kunstgras accessoires aangeraden. Daarbij kun je denken aan een stabilisatiedoek, wat ervoor zorgt dat de grond egaal blijft en dat onkruid wordt voorkomen. Ook een drukverdeeldoek is van belang. Dit doek zorgt ervoor dat mollen geen kans krijgen en dat het kunstgras beter beschermd wordt. Verder is speciaal strooizand voor het kunstgras ook nuttig. Dit zorgt ervoor dat de haren van het kunstgras mooier overeind blijven staan, waardoor je de levensduur van het kunstgras kunt verlengen.  

 

Valdempende ondergrond

Steeds vaker wordt valdempende ondergrond gecombineerd met kunstgras. Door dit te combineren kunnen kinderen veiliger spelen. Dat is dus ideaal om te gebruiken bij kunstgras in speeltuinen of onder speeltoestellen. Het risico dat kinderen vallen is bij speeltoestellen altijd hoger, maar met deze kunstgras accessoires hoef jij je geen zorgen meer te maken. 

 

Andere handige kunstgras accessoires

Ook kun je in de webshop van Kunstgras Maximaal andere accessoires voor je kunstgras vinden. Daarbij kun je denken aan kunstgras kleefband, 2 componentenlijm en kunstgraspennen om het kunstgras vast te leggen aan de ondergrond. 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »